O nama

The perfect choice for your next project


Pharmalife StvaraGradiRazvija Mogućnosti

Pharmalife je kao zdravstvena ustavova osnovana 2012 godine kao rezultat opredjeljenja da svojim ucescem u programima unaprijedjenja javnog zdralja aktivno utice na podizanje opstog nivoa usluga u oblasti zdravstvene zastite.

Zdravstvenu ustanovu je porodična kompanija koju osnovala mr.ph. Mehrixhana Dervishi Llazorja, a prepoznatljivost i visok standard apoteka rezultat je njenog opredjeljenja da svojim učešćem u programima unapređenja javnog zdralja aktivno utiče na podizanje opšteg nivoa usluga u oblasti zdravstvene zaštite.

Farmaceuti u Pharmalife prate savremena stručna i naučna dostignuća u oblasti farmakoterapije što im omogućava pružanje kvalitetnih informacija o ljekovima i određenim vrstama medicinskih sredstava, davanje savjeta za njihovu pravilnu upotrebu, kao i sprovođenje preventivnih mjera za očuvanje i zaštitu zdravlja stanovništva, odnosno, promociju zdravlja i zdravijeg načina života.

CEO, Ilir Llazorja sa svojim administrativnim timom vode razvojne projekte kompanije, rade na unapredjenu kvaliteta i pracenju trendova u farmaciji.  Za sasvim mali vremenski period Pharmalife je postala jedna od uspjesnih kompanija u domenu zdravstva i farmacije u Crnoj Gori.

Projekat Apoteke Online je dugo smisljan i realizovan oslanjajuci sa na IT i marketing Tim same kompanije Pharmalife i predstavlja cjelokupni asortiman aritikala osim generickih lijekova. 


APOTEKE

Zdravstvena ustanova Pharmalife je lanac apoteka u Ulcinju i Baru.

Pharmalife je uvoznik i distributer nekoliko brodova suplemenata i dermo-kozmetike koji se mogu kupiti u apotekama sirom Crne Gore.

VELEPRODAJA

Dermo-Kozmetika i doodatci ishrani namjenjene za apoteke

DERMEDIC je jedan od boljih dermokozmetickih brendova,  dostupan u apotekama sirom Crne Gore

ONLINE APOTEKA

Najveca Online Apoteka u Crnoj Gori

www.eApoteka.ME je najveca online apoteka i predstavlja cjelokupni asortiman artikala Pharmalife osim generičkih lijekova.

z.u. z.u. Pharmalife

Zdravstvena ustanova Pharmalife je lanac apoteka u Ulcinju i Baru.

Pharmalife je uvoznik i distributer nekoliko brodova suplemenata i dermo-kozmetike koji se mogu kupiti u apotekama sirom Crne Gore.

Upoznajte Nas Tim

Kolektiv nase kompanije broji vise od 30 visoko obrazovanog kadra. U nasim apotekama docekace vas ljubazni i veoma strucni farmaceuti.

Upoznajte neke od njih koji su angazovanu i nasoj direkciji.